INFO

Maak een Sta(y)tement: Help een onderneming of doelgroep en blijf thuis!

Ben je het vele thuiszitten zat of moet je zelfs tien dagen in quarantaine? Ken je iemand die wel wat afleiding kan gebruiken? Of wil je een bijdrage leveren aan het steunen van (duurzame) ondernemingen en speciale doelgroepen? Bestel dan de cadeaubox en laat je tien dagen entertainen!

De ‘Staytement’ adventbox is een verrassend, uitdagend en duurzaam cadeau voor jezelf of een geschenk aan iemand anders. De cadeaubox is een doos gemaakt van duurzaam karton, opgebouwd uit tien compartimenten. Elke laag is één dag, waarin een (duurzame) onderneming of speciale doelgroep centraal staat. Met een activiteit of product zetten wij hen deze dag in het zonnetje en bieden wij jou een hoop entertainment.

WIN-WIN!

Welke uitdagende, verassende en duurzame producten kan je verwachten in de ‘Staytement’ cadeaubox?  In de box zit onder andere: een bouwpakket, een plant, een proeverij een breinkraker, een persoonlijk cadeau en nog veel meer! 

#stayfit #stayclean #stayhealthy

sup

Heb oog voor elkaar

Dit is de eerste peiler waar de cadeaubox zich op richt.

In deze tijd is het, meer dan voorheen, van belang oog te hebben voor elkaar. Elkaar zien wij als een breed begrip: dierbaren, zoals vrienden en familie, maar ook mensen met een speciale hulpvraag, denk aan eenzame ouderen of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In de box zit een activiteit of een product die je stil laat staan bij deze doelgroep. 

"Voor eenzame ouderen is het bijzonder en fijn om extra aandacht te krijgen"
"Jij koopt onze koek en wij kunnen iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zetten. Dat noemen wij: Lekker Sociaal".

Steun de ondernemer

Dit is de tweede peiler waar de cadeaubox zich op richt.

Kleine of startende (duurzame) ondernemers hebben jouw steun nodig om door de corona-crisis heen te komen. Steun zien wij als een breed begrip: het afnemen van producten van deze ondernemingen, maar ook het vergroten van hun naamsbekendheid. In de cadeaubox zit een activiteit of een product die extra aandacht vestigt op deze fantastische doelgroep.

"... met zo’n 80 festivals op de planning in 2019. In 2020 verliep dit hele proces helaas anders. Door de komst van Covid-19 konden evenementen en de festivalverdeling niet doorgaan. Dit was voor ons bij KarTent, natuurlijk een ontzettende teleurstelling...."
"De Wijngalerij is een startend bedrijf dat zoekt naar eerlijke verhalen van echte boeren, prachtig vormgegeven flessen en vooral spannende wijnen."

Samenwerkingspartners

Draag bij aan duurzaamheid

Dit is de derde peiler waar de cadeaubox zich op richt.

Het welzijn van de aarde en al haar bewoners is iets wat, ook in deze tijd, niet aan onze aandacht mag ontsnappen. Onze cadeaubox is gemaakt van gerecycled karton en de producten in de box zijn plasticvrij. Hiermee beogen we een stukje bewustwording te creëren. 

"Al onze producten zijn 100% plasticvrij en bevatten natuurlijke ingrediënten."